Ledig stilling

Sykepleier

ANTALL STILLINGER:

4

AVDELING: 

Sykehjemmet

STILLINGSPROSENT:

100% Fast

DAG / NATT: 

Dag/kveld med arbeid hver 3.helg

OPPSTART:

Snarest. Innkomne søknader vurderes fortløpende

SØKNADSFRIST:

23.februar 2022

Om stillingen

På Trondhjems hospitale søker vi 4 sykepleiere i fast 100% stilling på avdeling sykehjem. Stillingene har turnus dag/kveld med arbeid hver 3.helg.

Sykehjemmet på Trondhjems Hospital gir heldøgns omsorgstjenester til 50 langtidsplasser fordelt på fire avdelinger.    Noen plasser er forbeholdt pasienter med neurologiske lidelser. Alle pasientene har egne rom inkludert bad. Det er felles kjøkken og oppholdsrom i hver avdeling.

Du vil tilhøre en avdeling på 12 – 13 pasienter. Som sykepleier kan du også ha ansvaret for flere avdelinger for sykepleie oppgaver på enkelte vakter. Dette medfører at du må holde deg faglig oppdatert og være villig til å lære nye prosedyrer og takle krevende situasjoner. Vi setter fagutvikling og kvaliitetsarbeid høyt og din kompetanse blir viktig inn i denne jobben.

SØK HER!