Ledig stilling

Sykepleier

ANTALL STILLINGER:

1

AVDELING: 

Sykehjem

STILLINGSPROSENT 

DAG / NATT:

Fast 100%

Stillingen har turnus dag/kveld med arbeid hver 3.helg.

SØKNADSFRIST:

Snarest

Om stillingen

Vi søker sykepleier i fast 100% stilling på avdeling sykehjem. Stillingen har turnus dag/kveld med arbeid hver 3.helg.

Sykehjemmet på Trondhjems Hospital gir heldøgns omsorgstjenester til 50 unike personer.

Sykehjemmet er delt inn i to avdlinger fordelt på fire etasjer. Det er 25 plasser på hver avdeling, der 4-6 plasser er forbeholdt pasienter med neurologiske lidelser. Alle pasienter har egne rom med bad. Det er felles kjøkken og oppholdsrom i hver avdeling.

Som sykepleier vil du tilhøre i en avdeling og utføre sykepleiefaglig oppgaver, medisinsk oppfølging i samarbeid med tilsynslege, samarbeide, informere og veilede beboere og pårørende. Avdelingen har også erfarne og dyktige hjelpepleiere.

På sykehjemmet har vi et godt fagmiljø med fokus på livsglede og omsorg ved livets slutt. Vi setter fagutvikling og kvalitetsarbeid høyt. Vi har gode muligheter for videreutdanning og faglig vekst.

Sykehjemmet er et sertifisert livsgledehjem.  På Hospitalet har vi et unikt tilbud til beboerne med flere aktiviteter per dag.  Vi har en avdeling med aktivitører som organiserer livsglede på kulturscenen, i Hannas butikk og i orangeriet. I sommersesongen har mange beboere glede av kontakten med hønene og kaninen i livsgnisthagen.

For deg som liker arbeid med sykepleieprosedyrer , medisinsk tekninsk utstyr og personsentrert omsorg, er denne jobben midt i blinken.

Da håper vi du har lyst til å bli en del av vårt team

LES MER OG SØK HER!