Ledig stilling

Sykepleier /Vernepleier

Bokollektivet

Om stillingen

Vi søker sykepleier/vernepleier i fast 100% stilling på avdeling Bokollektiv. Stillingen har turnus dag/kveld med arbeid hver 3.helg.

100% stilling ledig fra d.d.

Bokollektivet på Trondhjems Hospital gir heldøgns omsorgstjenester til 19 pasienter.

Bokollektiviet er en avdeling fordelt på to etasjer. Det er 19 plasser totalt, der alle pasienter har egne rom med bad. Det er felles kjøkken og oppholdsrom i hver etasje.

Vi har stort fokus på sykepleie/vernepleie faget og har jevnlige møter på tvers av avdelingene.  Dette for å skape en kultur for deling av kompetanse og fleksibilitet i utføreslen av faget.

Bokollektivet gir heldøgns omsorg for personer med en demenssykdom som fortsatt er fysisk aktive og har behov for å stimulere kognitive restevner og/eller har behov for skjerming.

På Bokollektivet har vi et godt fagmiljø med fokus på personsentert omsorg. Det å leve livet på tross av kognitive utfordringer!

Bokollektivet er et sertifisert livsgledehjem.  På Hospitalet har vi et unikt tilbud til beboerne med flere aktiviteter per dag.  Vi har en avdeling med aktivitører som organiserer livsglede på kulturscenen, i Hannas butikk og i orangeriet. I sommersesongen har mange beboere glede av kontakten med hønene og kaninen i livsgnisthagen.

For deg som liker å arbeide personsentrert, med miljøtiltak som virkemiddel, er denne jobben midt i blinken.

Da håper vi du har lyst til å bli en del av vårt team.