Project Description

Våre selskapslokaler

Trondhjems Hospital har en rekke selskapslokaler for utleie til ansatte og beboere. Lokalene befinner seg ved Trondhjems Hospital og omegn.

For nærmere informasjon om ledige lokaler, ta kontakt med husøkonom Anne Cathrine Kyrkjeeide, tlf. 477 51 424.

Ved avtale om leie av lokale, kan man fylle ut vårt bestillingsskjema

Litjgården

Litjgården er Trondhjems eldste trehus og er en idyllisk plass for møter og sammenkomster for inntil 10 personer. Huset har eget kjøkken, men det kan også bestilles servering fra vårt kjøkken.

MER INFO…

Spisesalen

I spisesalen kan det dekkes med både småbord og langbord alt etter hva kunden ønsker. Her er audiovisuelt utstyr og lydanlegg. I tillegg til spisesalen kan gjestene bruke «Grotta» som oppholdsrom. «Grotta» er møblert med gamle salongmøbler.

MER INFO…

Aktivitetssenter-lokalene

Dagsenter-lokalene ligger i 1. etg. og har utsikt mot Hospitalsparken. Enkel og tilrettelagt ankomst.

MER INFO…

Finstua

Finstua og peisestua er innredet i gammel stil og passer godt til møter og selskap for inntil 30 personer. Stuene består av et langbord og 5 salongbord. I Finstua står det et klaver, og i peisestua er det muligheter for å koble til prosjektor.

MER INFO…

Grotta

Grotta ligger innenfor spisesalen og kan benyttes samtidig med leie av spisesalen eller leies kun for seg selv. Lokalet har eget minikjøkken med kjøleskap, toaletter og et enkelt stereoanlegg med variert utvalg av musikk. Nyoppusset i 2021

MER INFO…

Café-lokalene

Cafélokalene leies ut til selskap. Lyse lokaler med utsikt mot livsgnisthagen. For meny se vår selskapsmeny

MER INFO…